085 90 20 045 info@selobeauty.nl
0 items

Gebruik van SelO Beauty

Het deel van het lichaam waarop zich het te ontkleuren donshaar bevindt wassen met water en zeep en vervolgens afdrogen. Op het mengplaatje een maatje poeder (theelepel formaat) vermengen met 2 maatjes (theelepel formaat) crème, tot u een homogene massa krijgt.

Het mengsel aanbrengen met de spatel waarbij u het donshaar volledig bedekt. 10 tot 15 minuten laten inwerken. De crème verwijderen. SPOELEN MET WATER. (indien u niet tevreden bent over de ontkleuring, het mengsel gedurende 5 minuten opnieuw aanbrengen). UW DONSHAAR WORDT ONZICHTBAAR FIJN TEGEN DE SATIJNGLANS VAN DE HUID.

Na elk gebruik het potje en de tube zorgvuldig sluiten. De spatel voor, tijdens en na het gebruik afspoelen. Het aangemaakte mengsel nooit opnieuw in het potje of de tube doen.

Bevat waterstofperoxide. Test bij het eerste gebruik de créme op een klein stukje van de huid waar u wilt ontkleuren. Vertoont de huid na 24 uur geen irritaties, dan kan de créme zonder problemen gebruikt worden. Vermijd contact met de ogen, onmiddellijk afspoelen met water. Bevat ammoniak. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Niet gebruiken op een geïrriteerde schrale of beschadigde huid. Na gebruik kan er een licht tintelend gevoel worden ervaren, verlicht dit door goed met koud water te spoelen.